ΠΜΣ Λογιστική & Χρηματοοικονομική

ΠΜΣ Λογιστική & Χρηματοοικονομική

Περιγραφή

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Λογιστική και Χρηματοοικονομική» MSc in Accounting & Finance, ιδρύθηκε το 2009 στο Τμήμα Λογιστικής Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά στα πλαίσια του Ν.3685/2008 και είναι το πρώτο Αυτοδύναμο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών που ιδρύθηκε από Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Ε.Ι) του Τεχνολογικού Τομέα στην Ελλάδα.

Το Πρόγραμμα έχει δύο κατευθύνσεις:

Λογιστική
– Χρηματοοικονομική

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Οικονομικών Σχολών, Ελληνικών Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι και αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ Πανεπιστημίων του εξωτερικού, οι οποίοι επιθυμούν μία επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της Λογιστικής ή της Χρηματοοικονομικής.

Οι διδάσκοντες του προγράμματος είναι καθηγητές Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία και συγκεκριμένα του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Πειραιά, University of Amsterdam, Πανεπιστημίου Κρήτης, Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά Τ.Τ.

Επίσης, καταξιωμένα στελέχη της αγοράς υψηλών ακαδημαϊκών προσόντων διδάσκουν επικουρικά στο Πρόγραμμα. Επιπλέον, πραγματοποιούνται διαλέξεις από προσκεκλημένους καθηγητές Ξένων Πανεπιστημίων.
Το Πρόγραμμα διαρκεί 18 μήνες (3 εξάμηνα) full time και έως 3 έτη part time. Tα μαθήματα (13 στο σύνολο τους) γίνονται βραδινές ώρες μετά τις 18:00.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (MSc) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική , Κειριαδών 2, Τ.Κ. 11854, Κάτω Πετράλωνα

Τηλ. 2105381278, 2103420973, 2103476660
fax:. 2103476661

Email: acc-fin1@puas.gr
Website: http://mscinaccounting.teipir.gr/

Ίδρυμα
Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.
Επιστημονικοί τομείς
Επιστήμες Διοίκησης (Οργάνωση & Διοίκηση), Οικονομικά, Λογιστική, Χρηματοοικονομική

Περιοχή
Κ. Πετράλωνα (Τεχνόπολη, 5΄ από το σταθμό του μετρό στάση Κεραμεικός) Αθήνα

Log In

Create an account